Jedna Alisa je na svom TikTok nalogu podelila svoju nesvakidašnju životnu priču. Ona je pravi primer toga kako sudbina može da se poigra sa našim životima i odvede nas u pravac u kom nismo ni sanjali da ćemo biti.

Alisa je očekivala bebu kao samohrana majka, a onda je preko društvenih mreža upoznala jednog momka. Započeli su dopisivanje i tri puta su se videli uživo. Njemu nije smetalo što je ona trudna i što će za 3 meseca da postane majka. Međutim, kada su trebali da krenu na 4. sastanak stvari su dobile potpuno drugu dimenziju.

"U 6. mesecu trudnoće upoznala sam Maksa na društvenim mrežama. Bili smo na 3 sastanka, a kada sam ga čekala da dođe po mene 4. put, pukao mi je vodenjak", rekla je Alisa.

Maks se u tom trenutku vraćao sa posla, i odmah je otišao kod nje kako bi zajedno dočekali njenog sina.

"Uzeo je taksi i došao u bolnicu da me tamo sačeka. Ostao je tokom celog porođaja... Samo 8 nedelja smo se poznavali i 3 puta videli, ali smo odmah postali porodica. To je bila prava odluka! Od tada zajedno odgajalo Olija. Prošlo je skoro godinu dana i sada živimo zajedno", rekla je Alisa.

Neobična priča porodice TikTok/alyssa_jane01

Ova priča definitivno ima lep pravac jer je par na društvenim mrežama najavio i veridbu.

"Bila sam zabrinuta jer sam želela partnera za podršku, ali šta ako raskinemo za nedelju dana? Na kraju, on je bio moja najveća podrška. Kada smo mogli Oli i ja da izađemo kući iz bolnice, tada je uzeo slobodne dane da nam pomogne, a još više je značio meni u prvim trenucima kada sam postala mama. Danas smo, na svu sreću, i dalje zajedno.