Jedna trudna žena se na Redditu požalila na muža i podelila neprijatnu situaciju koju je doživela pred prijateljima.

Njih dvoje su odlučili da naprave zabavu za svoje prijatelje i da im tada otkriju kog pola će biti njihova beba. Međutim, mama kaže da je već kad pomisli na zabavu imala tremu i neki loš osećaj jer ne voli da bude u centru pažnje. Ono što ju je dodatno šokiralo jeste trenutak kada je njen suprug ustao da održi govor, a njegove reči dugo joj odzvanjaju u glavi.

"Udala sam se pre tri godina i sada sam trudna sa našim prvim detetom. Saznali smo da će biti devojčica, a onda smo odlučili da napravimo zabavu i da svim prijateljima saopštimo pol bebe. Došli smo tamo gde su se skupili rođaci koji su došli da čestitaju i da sa nama proslave, a zabava je bila i veća nego što sam zamišljala jer sam većinu stvari prepustila suprugu", započela je svoju priču, a onda objasnila šta je ono što ju je uznemirilo:

"Nakon što smo objavili pol, otvorili su šampanjac da svi nazdravimo. Moj muž je započeo govor, poželeo da nam ćerka bude zdrava i srećna, ali da nimalo ne liči na mamu. Svi za stolom su se smejali, a ja sam sedela i zurila u šoku dok se on nije smejao sa njima. Osećala sam bes i teskobu pa sam ustala, uzela torbu i izašla. Njegova mama me ispratila i zabrinula se da li sam dobro, ali sam joj rekla da samo želim da idem kući", otkrila je.

Iznervirana žena
Shutterstock Iznervirana žena

Mužev komentar ju je posebno pogodio jer je slične komentare imao i tokom cele trudnoće, što je mnogo uticalo na njeno samopouzdanje.

"Došao je zamnom kući i rekao da samdetinjasta i da treba da naučim šta je šala", rekla je, a svi korisnici Reddita su stali na njenu stranu.

Šta vi mislite, da li ova žena preteruje ili je muž zaista prevršio sve mere?

(Yumama)