Blogerka Ester Anderson podelila je inspirativnu priču o majčinstvu na svojoj Fejsbuk stranici, kao podsetnik da, iako smo često mnogo zauzete i mislimo da nismo dovoljno dobri roditelji, naša deca se osećaju prijatno i sigurno u našem zagrljaju. I znate li šta? To je jedino važno.

Ester je podelila svoju fotografiju na kojoj hrani bebu usred svima poznatog haos dnevne sobe. Sliku je zabeležila njena starija ćerka, a iako zapravo nije bila spremna za fotografisanje, ova slika pokazuje realan život jedne mame.

"Beba je bila nemirna, devojčice su se tukle, a ja sam celo jutro pokušavala da operem veš, pospremim kuću, i zapravo ništa nisam stigla", objasnila je Ester i dodala:

"Tako sam dala svoj telefon devojčicama da se igraju, A Eli je napravila ovu sliku, pogledala me i rekla: 'Ti si zapravo dobra mama'. Tada sam se nasmejala razmišljajući o jutarnjem haosu i svom raspoloženju 'frustrirane' mame, kako sam upravo htela da se izvičem na njih, ili da ipak odustanem i pustim ih da se potuku."

Kada je sela i još jednom pogledala ovu fotografiju u miru, shvatila je da joj je ćerka zapravo napravila nešto posebno.

"Našla sam ovu sliku kasnije na svom telefonu i podsetila me je da uspomene koje će jednog dana imati naša deca neće biti o tome koliko je kuća neuredna i koliko je malo veša spakovano u fioci, već o trenucima koje provodimo sa njima", rekla je blogerka.

Ova slika pokrenula je mnoge roditelje da daju svoj komentar, jer su se upravo u ovome pronašli ali su mislili da je to slučaj samo kod njih i da ne umeju da se organizuju kako bi postigli sve.

"Znaš šta? Hvala ti na ovoj slici", napisala je jedna mama, i dodala:

"Ponekad se uznemirim kada vidim mame kako objavljuju slike lepih beba sa savršeno čistim i urednim kućama."

"Nedavno sam naletela na staru prijateljicu, a nakon što sam čula sve o njenoj uspešnoj karijeri, moja četvorogodišnja čula je kako objašnjavam da trenutno ne radim, da sam imala sreću da sam ostala kući sa decom. Kad smo se vratile u auto, ćerka mi je rekla: 'Mama, jesi li znala da trenutno imaš posao? To je pravi posao 'sjajna mamice'. I da, volim te najviše na svetu'", napisala je druga.

Da li se vi pronalazite u ovoj slici?

(Yumama)