Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUDI MOJI, ŠTA ME SNAĐE? Sa snajkom sam se odlično slagala dok joj nisam zatražila ovo! Napravila je strašan skandal

Svekrva se požalila na trudnu snajku.

 Trudnica, trudna, doktor Izvor: Shutterstock

Jedna svekrva požalila se na svoju snajku, a njena priča izazvala je brojne komentare. Mnogi su se složili sa njom, ali su neki ipak stali na stranu snajke i rekli kako je ispravno postupila.

"Sa snahom sam imala fenomenalan odnos. Živeli smo kao jedna duša, bez zavisti i svađe. Kada sam saznala da je trudna, mojoj sreći nije bilo kraja. U sedmom mesecu trudnoće, saznali smo da nosi dečaka. Moj sin i ja smo sanjali o tome, a on je rekao da će detetu dati ime po svom pokojnom ocu. U našoj porodici je to i tradicija, da dečaci nose dedino ime", započela je svoju priču svekrva, a onda otkrila da snajka nije najbolje reagovala na taj predlog.

Možda će vas zanimati

"Čim je moja snajka čula za ovo, napravila je skandal! 'Mom sinu mogu dati ime samo ja, niko drugi', bila je dolučna. Htela sam mirno da razgovaram sa njom, ali ona je bila kategorična. Kada je i moj sin stao na moju stranu, ona je zapretila da će iz porodilišta otići pravo kod svojih roditelja."

 Trudna snajka i svekrva
Trudna snajka i svekrva
Izvor: Shutterstock

Kako su dani prolazili, tako su se stvari u ovoj porodici menjale. Svekrva i dalje ne smatra da je njena greška, a snajka i sin su krenuli u drugom smeru.

"Moj sin je menjao mišljenje da bi mi na kraju rekao da su njih dvoje smislili novo ime za svog sina, te da će u buduće 'svoje probleme rešavati sami'. Par dana pred trudnoću pokušala sam sa snajom još jednom da pričam na ovu temu, ali ona me je prekinula rečima da to nije moja briga. Bila sam šokirana. Uložio sam svu svoju dušu i snagu u sina, a sada sam postala neka nevažna osoba u njegovom životu. Ne razumem... Kako da nastavim? Ne znam više kako da komuniciram sa svojom snajom, pa čak ni sa sopstvenim detetom", zaključila je svekrva.

Šta vi mislite, ko je u pravu? Da li je svekrva pokušala previše da se maša ili je to sve dobra volja majke i buduće bake?

Anketa

Da li je svekrva preterala?

  • Da, ona je svom sinu birala ime, neka pusti njih na miru

    85.96% (153)

  • Pa ne, samo je želela da ispoštuje tradiciju

    14.04% (25)

Da li je svekrva preterala?

Rezultati

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica