Jedna mama je podelila video na TikTok-u u kom je rekla da ima "neverovatan" život, da će uskoro postati mama četvrtog deteta, da ima sjajnog muža, ali da zbog jedne stvari ljudi joj zameraju, a neretko je i nazivaju pogrdnim imenima. 

Stvar je u tome što Kler, ova korisnica TikToka, ima svega 19 godina! Evo šta ona kaže u videu koji je postao viralan i prikupio ogroman broj komentara.

"Zdravo! Ja sam Kler! Sina luka sam dobila kad mi je bilo 18 godina, njegov tata je nestao iz naših života. Upoznala sam svog muža kada je Luk imao 3-4 meseca i ubrzo smo se venčali. Među nama je velika razlika u godinama, pa me zato mnogi toliko mrze."

Kler kaže da je trenutno u petom mesecu trudnoće i čeka devojčicu, a njen muž ima dečaka i devojčicu iz prethodne veze, što znači da ima još dvoje dece.

"Imam 19 godina, u aprilu ću imati 20, a tada će se roditi i moja devojčica", nastavlja ona.

"Dakle, imam 19 godina, četvoro dece i muža i volim svoj život. A hejteri mi plaćaju račine", poručila je svima.

@mamaclaire00 Reply to @flimango_18 welcome to my page! Stay a while ✨ #fyp#introducingme#teenmom#pregnancy♬ Can't Break Me - YXNG K.A

Njena priča zaintrigirala je mnoge na ovoj mreži, video je pregledan više od 153.000 puta, a komentari su samo "pljuštali":

"U redu je, za 10 godina ona će pogledati oko sebe i shvatiti da je izgubila vreme, ali tada će biti kasno. Više neće biti mlada i lepa", prokomentarisala je jedna osoba. A povela se i rasprava šta je to što ljudima toliko smeta kod Kler. Pa je tako neko uočio da mora da je reč o njenim vršnjacima koji su kivni što ih devojke njihovih godina ne žele. 

Jedna osoba je rekla da je njen muž 15 godina stariji od nje i da su i danas srećni: "Upoznali smo se kad je meni bilo 18, a njemu 33 godine. Evo nas osam godina kasnije u braku sa troje dece."

Raspravljalo se i o tome koliko je to muž stariji od nje, što je Kler u kasnijim objavama razjasnila - razlika uopšte nije toliko velika, svega devet godina. Upoznali su se nakon što je ona završila srednju školu i napunila 18 godina.

"Imam 19, kuću i auto u sopstvenom vlasništvu, punu porodicu. Ovo je moj uspeh", kaže ona.

Izvor: Yumama