Priča ove porodice ostavila je sve u suzama, ali od smeha! Nakon što su otišli u market kako bi kupili sredstva za higijenu, njihov sin (4) napravio je potez o kom svi bruje.

Dok su roditelji bili okrenuti leđima, dečak je shvatio da želi da kaki i iskoristio je wc šolje koje su bile izložene za prodaju.

"Trčali su kroz radnju, a onda sam primetila mog sina kako sedi na wc šolji sa svučenim šortsom. Pritrčala sam odmah, ali je već bilo kasno", otkrila je mama dečaka koji je za sve pokušao da okrivi stariju sestru koja mu je navodno rekla da je u redu da koristi taj toalet.

Mama je zatim otišla da uzme vlažne maramice i vratila se do sina koji je i dalje sedeo na šolji, u želji da završi šta je počeo. Njen muž nije znao šta da radi od sramote.

Prodavačica nije mogla da prestane da se smeje i nije želela da krivi dečaka. Međutim, roditeljima nije bilo svejedno, bilo ih je sramota ali i smešno.

"U početku smo bili užasnuti, ali onda nam je bilo sve smešnije i smešnije", rekla je mama dečaka, a tata je dečakov izmet počeo da vadi iz eksponata wc šolje.

Ljudi na društvenim mrežama su oduševljeni ovom pričom, komentari samo pljušte.

"Ovo je legendarno", "To je najbolja stvar koju sam video", "Nikada se u životu nisam toliko smejao", "Neprocenjivo", "Kakva će ovo priča da bude kad bude stariji", samo su neku od komentara.

(Yumama)