Bebica je stigla na svet i sigurni smo da želite da napravite fotografiju svakog mogućeg pokreta, trenutka, upoznavanja. Fotografije svi volimo jer čuvaju uspomene i podsećaju nas na neke lepe momente koje želimo da pamtimo.

Izdvajamo 7 fotografija koje morate napraviti kada beba stigne kući.

1. Upoznavanje sa tatom

Tate često moraju da čekaju do izlaska iz bolnice kako bi upoznale svoje dete. Ovaj trenutak kada prvi put vide bebu je neprocenljiv.

2. Upoznavanje sa starijim bratom ili sestrom

Možda će se u narednim godinama više svađati oko igračaka nego što će se grliti, ali ovaj trenutak upoznavanja biće za vas nešto najlepše ikad. Uvek ćete želeti da se vratite ovoj fotografiji.

3. Upoznavanje sa bakama i dekama

Ne možete ni da zamislite ponos koji osećaju bake i deke kada se porodite. A tek kada prvi put vide svoje unuče. Ovi prvi susreti sa bebom moraju biti slikani.

4. Bebina stopala

Ova stopalca svi vole da vide, jer bude neka divna i nežna osećana. Ne zaboravite da napravite ovako lepu fotografiju.

5. Prva smešna faca

Bilo da se ukakila ili se prosto onako slatko najela, beba može napraviti vrlo smešnu facu. Nemojte da zaboravite da je fotografišete u tom neodoljivom trenutku.

6. Beba u dubokom snu

Ne kaže se bez veze da neko spava kao bebica. Taj mir i opuštenost koju beba ima kada spava je neverovatan, zato ne zaboravite da bebu fotografišete baš tada.

7. Mamin zagrljaj

Ako nema ko da vas slika u porodilištu kada se prvi put zagrlite, iskoristite priliku da slikate prvi zagrljaj u svojoj kući. Verujte, ovo će vam biti najlepša uspomena ikad.

izvor: yumama