Ali Vong je influenserka, uspešna i srećna mama dvoje dece, koja na svojim društvenim mrežama svakodnevno objavljuje zabavne fotografije svoje porodice. Ona na duhovit način opisuje majčinstvo i sve što ono sa sobom nosi, pokazuje da ono može biti istovremeno zabavno, ali i veoma teško. Pogledajte o čemu se radi!

1. Na poslu se nekada možete i odmoriti

Svaka mama zna koliko vikend kod kuće može biti naporan, pa nekada jedva čekamo ponedeljak da odemo nazad na posao. Mamama se dešava da se na poslu odmore, jer se kod kuće obaveze nižu iz minuta u minut. Naučnici su potvrdili da majke potroše mnogo vremena na brigu o deci i na kućne poslove, a to izgleda kao da imaju dva dodatna posla. Pogledajte kako izgleda vikend ove mame kada ima pune ruke posla.

2. Nekada je vikend ipak sinonim za raj

Nekada vam se čini da je vikend kod kuće velika obaveza i teret, a nekada je toliko lepo da vam se čini kao da ste u raju. Majčinstvo je veoma komplikovana i zahtevna uloga uloga. Ponekad ćete čeznuti za povratkom na posao, a ponekad ćete želeti da slobodno vreme provedete sa porodicom.

3. Više sna, molim!

Mama Vong je objavila zanimljivu fotografiju na kojoj spava sa bebicom u naručju. Većina mama će je razumeti, jer je majčinstvo poznato po obavezama, brizi o bebi i neprospavanim noćima. Svim mamama znači da ugrabe bar pola sata za sebe, da se odmore, dremaju ili da popiju kafu same sa sobom.

4. Negativan test za trudnoću

Kada želite proširenje porodice, pozitivan test na trudnoću je sve što bi vas u tom trenutku usrećilo. Ipak to nije slučaj kada već imate decu i kada vam trudnoća nije ni na pameti. E, takvu situaciju kada se mame raduju negativnom testu za trudnoću je zabeležila mama Vong. Pogledajte ovaj presmešan ples!

5. Spremite se polećemo!

Nekim ljudima let u avionu predstavlja stres sam po sebi, a dodatno može biti otežan ukoliko putujete sa decom. Mama Vong je ovu situaciju zabeležila kamerom i pokazala kako to zapravo izgleda kada deca neće da se odvoje od vas.

6. Parola "snađi se"

U žurbi većina nas sasvim sigurno nešto zaboravi, da li su u pitanju naše lične stvari ili stvari za decu, nešto ipak ostane kod kuće. Takva situacija se dogodila i ovoj mami, kada je zaboravila dupla kolica za decu i otišla u nabavku. Dečica su u jednom trenutku želela da se voze u kolicima, a ova lepa mama je iskoristila kolica iz trgovine i provozala ih u njima. Stoga, mnoge mame su već uveliko iskusne u snalaženju, a parola "snađi se" je svima veoma poznata.

Pročitajte i: