LJUTICE, ŽELJNI PAŽNJE ALI PUNI ENERGIJE: 7 zanimljivih stvari koje morate znati o deci rođenoj u znaku Ovna

Svaki horoskopski znak nosi svoje karakteristike, evo šta to znači za decu rođenu u znaku Ovna.

Shutterstock

Deca rođena između 21. marta i 19. aprila u horoskopu znaku su Ovnovi, a ovo je 7 zabavnih stvari koje treba da znate o njima.

1. Mora imati tvoju pažnju, stalno!

Bebe ovnovi vole puno pažnje i nisu baš suptilni sa svojim zahtevima. Prilično su nestrpljivi! Od plakanja iz sveg glasa do udaranja po stolu, bebe ovnovi su jako bučni kad nešto traže i zahtevaju.

2. Velikodušni su

Bebama ovnovima nije teško da dele igračke i grickalice. Ali očekuj da će biti povređen kada otkrije da većini druge dece nedostaje ovaj prirodno velikodušan duh. Starija deca ovnovi daće ti svoj zadnji novčić. Nepotrebno je reći da finansije nisu njihova jaka strana.

3. Ovan je nestrpljiv i brz

Deca rođena pod znakom ovna su pozitivna, vesela i željna isprobavanja. Tvoja beba bi mogla biti prva od svojih vršnjaka koja će puzati, hodati i govoriti. Ovnovi jednostavno vole biti prvi.

4. Oni su prirodne vođe

Uvek simpatični i druželjubljivi, deca ovnovi su prirodne vođe koji vole sport i takmičenje. Oni su prvi koji će isprobati nove stvari i vole izazove. Ali nisu obožavatelji autoriteta, zbog čega postaju tvrdoglavi. Umesto naređivanja, ponudi im osmeh ili pohvalu kada nešto tražiš od ovna da ti pomogne.

Shutterstock  Deca se igraju

5. Neiscrpan izvor energije

Kako dete ovan ima neiscrpan izvor energije i vrlo odlučan karakter – moraćeš postaviti neka osnovna 'stroga' pravila od samog početka.

6. Brzo se naljute

Ovi vatreni znakovi imaju temperament koji se brzo zapali. Srećom, ti naleti besa jednako se brzo pretvaraju u sreću i radost. Bebe i deca ovnovi veoma su privrženi i obožavaju grliti i deliti poljupce.

7. Ovan je tvrdoglav, ali ranjiv

Ovnovi možda izgledaju kao emotivci, ali iznutra su prilično ranjivi. Moraćeš biti tu da ih podržiš kada neko povredi njihova osećanja.

(Yumama)