Otac Predrag Popović svojim mudrim savetima o vaspitanju, gajenju dece, greškama koje iz ljubavi roditelji prave prema mališanima, je stekao veliku popularnost i na društvenim mrežama, gde je vrlo aktivan Naravno, javnost je veoma zaintrigirana da sazna i kakav je on lično otac svoje troje dece, da li njegova blagost ili strogoća umeju da prevagnu. Njegovo najstarije dete. ćerka Teodora, u svom videu objasnila je kakav je tata Otac Predrag:

“Dosta njih kada ga vidi na internetu kažu da ne deluje strogo, međutim uživo im deluje. Moj otac kao i svaki otac je nekada previše brižan, samim tim tu idu i strahovi da mi budemo bezbedni, da imamo krov nad glavom, da nam je sve obezbeđeno. Naravno svaki otac treba da brine, moj otac nekada i previše brine to moram da kažem. Nadam se da neće videti ovo.” - rekla je Teodora.

“Ume da bude strog i da kaže da nešto ne može, da nešto nije okej, da nije nešto bezbedno. Ja i ne tražim mnogo, ne tražim nešto bespotrebno. Na primer ne tražim svaki vikend da idem kod bake u Vrnjačku banju, pitam jednom mesečno, kada izlazim, kada se dogovorim sa društvom, gledam da se vratim do jedanaest ili do ponoći, ne ostajem do tri ujutru. Roditelji me uvek puste, kažu da ih pozovem ako nešto treba, vratim se taksijem ili oni dođu po mene, jer ne živimo tako blizu grada. Ali, što se tiče oblačenja tata ne voli kada nosim kratke stvari, mada ne volim ni ja da nosim kratko. Desi se da mi se malo vidi stomak nekad, odmah me uštine i pita "Šta je to tu? Presvuci se odmah. Pazi i da se ne prehladim” - nasmejano je dodala ćerka Predraga Popovića.

“Morate da znate da sam ja isti otac, pričamo, izgledamo, mimika, sve nam je isto. Ma preslikani smo, to svi kažu.”

Što se tiče momaka Teodora nije želela da otkrije šta joj tata govori i ostavila je da to sami ljudi procene.

“Tata je strog kada se radi i naučio nas je da bismo dobili nešto to moramo da zaslužimo. Svo troje smo vredni, ali ja sam vrednija od braće.” - završila je Teodora Popović.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kako devojčica od 5 godina uspavljuje sestricu TikTok/halesmoore