Vaspitačica Erin Norvud na TikToku obajvila je šta je ono što najviše nervira nju i njene koleginice. Kako je navela, to je najčešće određeno ponašanje kod roditelja.

Na prvom mestu istakla je kašnjenje po dete u vrtić. u redu je kada roditelj javi da je imao nezgodu, zaglavio se u saobraćaju ili se desilo nešto nepredviđeno, ali postoje situacije za koje vaspitačica kaže da su zaista neprimerene: "Ono što me nervira je kada zatvorimo u 17.45h i vidim roditelja kako sedi u autu, zauzet mobilnim telefonom, a onda dolazi na vrata vrtića između 17.50 i 18 časova", rekla je vaspitačica.

Na drugom mestu su majke i očevi koji ne drže rezervnu odeću u rancu svog deteta. Mala deca se tokom boravka u vrtiću često uflekaju, umokre odeću, a ukoliko nema rezervne garderobe, vaspitačice su u problemu.

Na trećem mestu je situacija kada roditelji sa decom pošalju i njihove omiljene igračke. Deca počinju međusobno da se otimaju, da plaču, a može da se dogodi i da izgube igračku tokom igranja, pa onda dolazi do problema.

Verovali ili ne, vaspitačica objašnjava da neka deca donose u vtić pocepane knjige iz kojih moraju da im čitaju priče.

"Slažem se 100 odsto", bio je jedan od komentara. "Saosećam se", napisao je drugi.

BONUS VIDEO: 

Trik Eskimki za uspavljivanje beba  TikTok/willow.allen

 (Yumama/T.A.S.)