Da se i od najmanje sobe može napraviti bajkoviti prostor pokazala je vlasnica Instagram profila paula_silvagni_interiors  koja je opisala kako je dovoljno imati samo četiri zida pa da se od toga napravi i uredi pravi mali raj.

Ona je objavila video u kojem opisuje kako je osvežila sobu za devojčice u ružičastim tonovima uz nekoliko trikova i sama tvrdeći: "Dati život prostoru i pretvoriti ga u magično mesto, nije teško. Štaviše, rekla bih da je ključno da znate kako da izaberete veličinu nameštaja, da izaberete neutralnu osnovnu boju i da znate kako da organizujete dobro rasvetu. Ovome još treba da dodate detalje da biste prostor učinili elegantnim i lepim”.

Ona otkriva šta je odigralo ključnu ulogu: 75% zidova su u neutralnoj boji, dok sum alim delom dekorativne taptete, nameštaj je bele boje, pratila je paletu boje od bež, preko roze i zelene. Za toplinu ovog prostora zadužen je vuneni tepih, a centralna rasveta je upotpunjena lokalnom – lampom na stolu.Autorka ovog profila je poručila: “Kada birate nameštaj, imajte na umu da vam deca rastu i da će ih fuksija, tirkizna ili narandžasta boja koje ste odabrali kao osnovnu umoriti i više to neće želeti. Ova soba koju vidite je dizajnirana da vas prati u svim vašim fazama. Kako bude starija devojčica če odlučiti da skine baldahin, tapete ili možda sve ružičaste detalje, a ja neću morati da pravim pnovo velike izdatke”.

BONUS VIDEO

Stan art direktorke Cosmopolitana Instagram/abby.silverman


Izvor: Yumama