Kao i mnoge mame i tate, Amerikanka Sara Kolman je umorna od toga da traži od svog 12-godišnjeg sina Džošua da očisti sobu. Onda osmislila mali trik koji joj pomaže da postigne ono što je želela bez ikakvog napora - Sara je jednostavno promenila lozinku za kućni wi-fi. Kada je sin došao odmah da je pita koja je nova lozinka za Internet, od majke je dobio odgovor: "Prvo očisti svoju sobu!"

Kada je, sat vremena kasnije, Džošua rekao svojoj majci da je ispunio njen zahtev i ponovo postavio pitanje koja je nova šifra za Internet, Sara mu je mirno rekla da je lozinka: "prvo očisti svoju sobu" (malim slovima i bez razmaka). "O, mama!" Džošua je uzdahnuo, ali je njegova soba već bila sređena.

Sara je podelila svoj genijalni trik na društvenim mrežama, a njena objava je dobila više od 220 hiljada lajkova. Mnogi roditelji su se zahvalili Sari na ideji i napisali da će ovu metodu koristiti raznim situacijama kada njihovi tinejdžeri neće da ispune svoje obaveze.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

TINEJDŽERI NA BICIKLIMA ISKAČU PRED AUTOMOBILE U POKRETU! Psihoterapeut: Oni su kao ferari bez kočnica, psihijatri nisu rešenje kurir televizija