Svaki roditelj dobro zna koliko letovanje sa malom decom može biti izazovno, a jedna mama je odlučila da progovori upravo o tome. Majka troje dece napisala je na Redditu da je odlučila da napusti odmor drugog dana nakon što su se njena deca, kako je navela, užasno ponašala.

Od treće do devete godine, dečaci su konstantno grubi i stalno prave probleme, zbog čega ona i njen suprug često imaju probleme. Iako ova mama razume da je rivalstvo braće i sestara normalno i zdravo, umorna je od toga da se svađaju sve vreme.

"Već sam rekla svom mužu nekoliko dana pre puta da nisam sigurna da li je odlazak na odmor dobra ideja. Rekao je da preterujem i na kraju smo ipak otišli. Vožnja je već bila apsolutni pakao. Momci su se sve vreme svađali i ljutili jedni na druge. Suprug i ja smo pokušavali da ubedimo jedno drugo da će stvari biti bolje kada stignemo i da će oni biti previše uzbuđeni da prave nevolje", objasnila je mama, koja je potom otkrila da se ponašanje nije popravilo.

"Pogrešili smo. Ponašali su se užasno i nisam mogla više da izdržim. Gazili su nameštaj, trčali po kući, bacali stvari na pod... Ponašali su se kao razmažena derišta i na plaži. Kada smo se vratili u smeštaj, već je bilo vreme za večeru i bilo mi je dosta. Rekla sam mužu da moramo da idemo kući, iz gore navedenih razloga, uglavnom zato što su morali da vide posledice svog ponašanja" - dodala je razočarana majka, piše Index.hr.

Iako je njena odluka bila veoma drastična, rekla je da se nimalo ne kaje. Mnogi roditelji su joj u komentarima odgovorili podeljenim mišljenjima. I dok su jedni tvrdili da je preterala sa kaznom, drugi roditelji su je u potpunosti podržavali.

"Dobro si uradila, iako je užasno što si drugog dana morao da napustiš letovanje. Mislim da naša deca treba da nauče da ne mogu da se ponašaju kako žele i da za njihovo loše ponašanje zaista postoje posledice. Podrška od mene'' samo je jedan od mnogih komentara.

(Yumama)