Bebe su posebno osetljive u fazi prelaska na nemlečnu ishranu koja se preporučuje u uzrastu od šest meseci. Pažljivo se biraju prve namirnice, koje se isključivo daju neutralne u kašastom obliku. Međutim, iako postoje retki slučajevi koji ne poštuju ova pravila, jedna mama je svojim postupkom šokirala sve. Naime svi su je brutalno "napali" na društvenim mrežama nakon što je svom šestomesečnom sinu dala da jede obrok iz poznatog restorana brze hrane.

Beki se na TikToku pohvalila slatkim snimkom kako njen sin uživa u pomfritu i gricka pohovane pileće krokete, a između zalogaja mu je davala sok. I sve bi to bilo neodoljivo da nije objasnila kako ima samo šest meseci i kako mu polako uvodi čvrstu hranu.

Video je jako brzo postao viralan, a komentari su se samo nizali.

"Ovo je sigurno šala, dati ovako malom detetu toliko soli i slatkog soka u jednom obroku pre prve godine!"

"Hoće li neko objasniti ovoj ženi koliko štete je nanela detetovom zdravlju samo u jedno obroku, recite šta će da bude ako nastavi ovako da jede", glasio je još jedan komentar.

"Jadno dete, em što postoji opasnost od gušenja zbog ovako velikih zalogaja, em što garantujem da ovo dete nikada neće okusiti voće i povrće".

Pogledajte snimak koji je izazvao burne reakcije:

Dete jede Mek TikTok/clean_withbecky

 (Yumama)