Kada su deca mala sasvim je normalno da budu "trapavija" - da stalno padaju, ruše ili se često udare. Međutim, astrologija smatra da horoskop može da bude odgovoran za to, pa su prema njihovoj proceni ovi znaci najnespretniji čak i kada porastu.

Ribe

Ribe se često izgube u svom svetu mašte. Zbog toga su manje svesne svoje okoline pa mogu delovati nespretno u fizičkom smislu. Često se znaju da se sapletu o predmete jer nisu fokusirane na svoje okruženje. Zbog rasejanosti nisu usresređene na praktične zadatke, što može da dovede do nespretnih radnji.

Blizanci

Blizanci su poznati po inteligenciji, brzom razmišljanju i radoznalosti. Oni su vrlo aktivni i energični, ali to ih može učiniti nespretnima. Često se previše brzo kreću i nisu pažljivi kada nešto rade. Obično se udare ili se sapletu o nešto, a znaju se i iseći ili opeći prilikom kuvanja. Previše su nestrpljivi i žele sve što pre da obave, a to ih čini nespretnima.

Dete, pad, beba
Shutterstock Dete je palo

Vodolije

Vodolije su poznati po svom intelektu i želji za društvenim promenama. Međutim, često su toliko posvećeni svojim idejama da mogu biti nespretni u svakodnevnim aktivnostima. Ne primećuju šta se događa u njihovom okruženju jer su više usresređeni na širu sliku, nego na detalje. Avanturističkog su duha i puni energije, što ih čini sklonima rizičnim potezima i nespretnim situacijama.

(Yumama)