Deca rođena u jednom horoskopskom znaku ističu se po iskrenosti, ambicioznosti i samopouzdanju, ali njihova najistaknutija osobina je odvažnost. Oni se ničega ne boje i uvek hrabro koračaju tamo gde drugi ne idu. Astrolozi smatraju da je vatreni Ovan najhrabriji horoskopski znak.

Ovnom vlada Mars, planet rata, hrabrosti i akcije, pa se ne čudi što su ova deca neustrašiva. Poseduju izrazito čvrst karakter zahvaljujući kome mogu ostvariti sve što zamisle. To ne znači da im je lako da dobiju ono što žele, naprotiv, vrlo se često moraju žestoko da se bore da bi postigli uspeh. Srećom, prepreke ih ne plaše, nego im daju dodatnu motivaciju.

Ovnovi su poznati po tome što pomeraju granice i prihvataju izazove kojih se drugi boje uvek idu napred punom parom. Spontani su i impulsivni pa ne vole da gube vreme na beskonačno planiranje. Iako ih takav stav često dovede u probleme, oni ne žale ni za čim jer veruju da uvek treba slediti svoje srce.

deca na raspustu.jpg
Shutterstock Deca se igraju

Deca rođena u ovom znaku privržena su svojoj porodici i prijateljima i sve bi za njih učinili. Svako bi poželeo da ima jednog Ovna pored sebe, ali s druge strane, niko ne bi voleo da ih ima za neprijatelja. Ovnovi mogu da budu žestoki protivnici jer ih ulazak u sukob nimalo ne plaši.Uvek se srčano bore za sebe i za ljude koje vole.

(Yumama)