Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZABORAVITE NA NESTAŠNE DVOGODIŠNJAKTE, ČETVOROGODIŠNJACI SU GORI: Mama iskreno opisala kroz kakav "pakao" prolazi

Autor Sandra Krstanović

Zaboravite na nestašne dvogodišnjake, četvorogodišnjaci su gori - mama Laura otkrila na svom primeru zašto je to tako.

 dete-dečak.jpg Izvor: Shutterstock

Mislite da ste "pregrmeli" period ispada besa, drame i negodovanja i da vam je sada dete dovoljno veliko da nauči i shvati neke stvari, međutim kroz te faze ćete prolaziti i kasnije. Upravo je mama Laura, koja ima troje dece, podelila svoju priču o sinu koji se, kako tvrdi, trenutno nalazi u najizazovnijem pediodu života, kako za njega tako i za nju.

Zaboravite na nestašne dvogodišnjake, četvorogodišnjaci su gori

"Čula sam da je druga godina najgora, ali moram priznati da me ništa nije pripremilo za još goru četvrtu godinu. Zapravo nije me sramota reći da je moj četvrogodišnji sin "mali đavo". On je policajac, a ja sam njegov zarobljenik. Sklon je nezgodama, divalj je i jako nemaran", počela je svoju priču Laura.

Svojim vratolomijama, kako navodi, izbio je dva prednja zuba, rasekao glavu i jednom slomio nogu. "Svaki dan je za mene noćna mora koju prati drama."

"On je kralj svog sveta, a ja sam samo običan seljak koji živi u njemu. Neki dan mi je odmah rekao da je obavio veliku nuždu, a da jo to kasnije pojeo tuđi pas. U neverici sam ga zamolila da mi objasni, na šta mi je samo odgovorio: Jesi li ti gluva? Rekao sam ti šta se desilo. Slušajući ga nisam znala da li da se smejem ili da plačem od muke, a takav je život sa četvorogodišnjakom zar ne?", objasnila je mama i dodala:

 nestašan dečak.jpg
Dečak se plezi
Izvor: Shutterstock

 Zna da koristi tablet, a ne zna da pospremi igračke

"On je zahtevna odrasla osoba zaglavljena u telu malog čoveka kome smetaju i najmanje sitnice poput etikete na majici. Njegov glavni talenat je da otpeva sve što ga zamolim, ali isključivo uz melodiju pesme "Bebi šark". Zna kako se koristi tablet i Jutjub, to je apsolvirao, ali ne zna još da sam pospremi igračke."

Prema njenim rečima, on je osoba čije raspoloženje u jednoj sekundi prelazi iz veselog u histerično, a sve to zbog najmanje moguće sitnice. On je neko ko kao papagaj ponavlja najprostije reči i čuva ih isključivo za javna mesta poput prodavnice ili kada nam dođu gosti. Jednom ga je jedna starija gospođa upitala koliko ima godina, na šta je on odgovorio: "Ti si sigurno spremna za nebeske godine".

"Često sebe uhvatim kako govorim: oprostite, on je samo malo uzbuđen, ili oprostite samo je malo umoran. A nekada mi dođe da se pravim kao da ga ne poznajem. Ali ono što u tim trenucima stavrno želim da kažem je sledeće: On je moj sin. Ima samo četiri godine i volim ga baš takvog kakav je", završila je svoju priču Laura.

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica