Ukoliko se vaša porodica ovog meseca proširila za malenog člana, i ukoliko ih očekujete do kraja oktobra, možda je dobro da znate sve o osobinama rođenih u oktobru. Kako se veruje, ove bebe izrastaju u vrlo romantične ali i vrlo odgovorne poslovne ljude.

Predstavljamo vam sedam zanimljivosti o onima koji su rođeni u oktorbru:

Sportski tipovi

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

Njihov cvet rođenja je neven

Neven je biljka koja može da poraste do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana, pa čak i za ugriz ili ubod insekta.

Romantične su

Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad i poznate su kao "mirotvorci".

Vredni su i grabe ka svojim ciljevima

Marljive su i odlučne te su vrlo poslovno orijentisane. Kada nešto započnu, to onda moraju i da dovrše.

beba-mama-igra.jpg
Shutterstock Mama i beba se igraju

Harizmatične su

Osobe rođene u oktobru veoma su harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su da osvoje svačije srce. Upravo zbog svoje harizme osobe rođene u oktobru veoma su popularne i svi žele da budu njihovi prijatelji.

Iskrene su i cene istinu

Osobe rođene u oktobru vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju "šesto čulo" za otkrivanje laži i nanjušiće ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

Mama, beba, maše
Shutterstock Mama uči bebu da maše

Kreativne su

Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost veoma im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u oktobru uspešne na području umetnosti i dizajna.

(Yumama)