Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EMOTIVNI ALI PRAVI MALI RATNICI: Bebe rođene u aprilu su posebne, evo šta možete očekivati od njih

Karakteristike beba rođenih u aprilu.

 Beba, osmeh Izvor: Shutterstock

Dani su nam postali duži, miris cveća je počeo da se širi, vreme je prijatno... Zaista predivan period godine... Deca koja su rođena u aprilu su očigledno "pokupila" sve pogodnosti ovog doba i preneli ga u svoje osobine.

Ovo su neke karakteristike dece rođene u aprilu:

Vrlo optimistični!

Ne verujete nam? Da, postoje i studije koje to potvrđuju. Bebe rođene u martu, aprilu i maju uglavnom su optimistične. Njima je čaša uvek napola puna, oni su osobe koje pronađu zrak sunca i u najmračnijem tunelu. Nemojte misliti da su samo kao deca nasmejana, osobe rođene u prolećnim mesecima odrastaju u zaista optimistične ljude.

Možda će vas zanimati

Osećajni i empatični

Bebe rođene u aprilu vrlo su emotivne. Doživljavaju baš svaku emociju i duboko je proživljavaju, i to ne samo svoju. Njihova sposobnost da osećaju ljude oko sebe zadivljuje. Ako vam treba rame za plakanje ili 'uho' za slušanje, birajte osobu koja je rođena u aprilu.

Neustrašivi

Ova deca su neustrašiva otkad stanu na svoje noge. Baš kao što i njihovi horoskopski znakovi Ovna ili Bika kaže, imaju duh ratnika: znaju da se zauzmu za sebe, ali ne zaboravljaju ni druge. U budućnosti ova deca najčešće stasaju u borce za ljudska prava ili aktiviste na nekom socijalnom području. Malo ih je teško odgajati jer takva deca nemaju straha i rado se upuštaju u razne vratolomije i pustolovine.

Cene prijateljstvo

Rođeni u aprilu su odani i verni prijatelji, a prijateljstvo im je visoko na lestvici životnih prioriteta. Aprilska deca često odrastaju uz prijatelje koji ih prate od vrtićkih dana.

 Mali drugari pišu
Mali drugari pišu
Izvor: Shutterstock

Nestrpljivi

Izrazita kreativnost u kombinaciji sa neustrašivošću i odvažnošću rezultira velikim nestrpljenjem. Nije sve zlatno i sjajno kod beba rođenih u aprilu. Kada govorimo o nestrpljivosti, ova deca su rekorderi u tome, sve žele sada i ovde. Ako nešto ne ide brzinom koju su zamislili, radije će sami sve realizovati nego čekati na druge.

Rođeni vođe

Prema istraživanju provedenom na Univerzitetu "British Columbia", bebe rođene u aprilu (i one u martu) imaju veću mogućnost da postanu korporativne vođe nego deca rođena leti. Nakon što su napravili analizu rođendana 375 direktora u 500 kompanija između 1992. i 2009. godine, zaključili su da je to zbog dobi u kojoj su krenuli u školu. Naime, aprilske bebe imaju veću verovatnoću da će biti najstariji u razredu pa će se još u detinjstvu izdvojiti kao vođe i naučiti da funkcionišu tako da je njihova reč poslednja.

 Deca, vrtić Izvor: Shutterstock

Željni avanture

Deca rođena u aprilu stalno traže nešto uzbudljivo, željna su avanture. Ne boje se da preuzmu rizik, zapravo uživaju u adrenalinu. Kada su u pitanju najljuđi poduhvati, koji po mogućnosti uključuju sportske veštine, oni su prvi u redu.

Noćne ptice

Studija objavljena u magazinu "Sleep" tvrdi da osobe rođene u proleće i leto idu kasnije na spavanje nego zimska deca pa izgleda da će vaš slatkiš rođen u aprilu izrasti u "noćnu pticu".

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica