Jedan od najposebnijih trenutaka u životu svakog deteta jeste prvi korak ka školskim klupama. Zašto im taj korak ne biste učinili nezaboravnim i korisnim istovremeno? Edukativna kutija je čaroban poklon koji će inspirisati vaše mališane da istražuju, uče, a uz to će im doneti mnogo radosti. Pogledajte kakoOVDE.

Ova neodoljiva edukativna kutija predstavlja pravu riznicu znanja i zabave. Kada je otvorite, otkrićete prelep svet učenja. Kutija se pretvara u šarenu tablu sa poljima i znakovima za računske operacije. Vaši mali genijalci će otkriti da je računanje sada više od obaveze - postaje avantura koja se istražuje kroz igru.

Ali to nije sve! Uz kutiju dolaze i šareni štapići, svaki u svojoj boji, koji čine proces računanja još uzbudljivijim. Deca će uživati u kreiranju različitih kombinacija i rešavanju zagonetki, a da pri tom ni ne shvataju da uče. Ova kutija zaista uspeva da pretvori obično računanje u pravu avanturu.

Učinite polazak u školu nezaboravnim trenutkom - poručite je danas OVDE ili putem telefona na broju 011/6 888 999

škola1.jpg
Promo 

A tu nije kraj čarolijama koje ova edukativna kutija donosi. Na istoj tabli sa poljima se nalazi i simpatični satić u obliku veselog pužića. Vaši mališani će se igrajući naučiti kako da okreću kazaljke, stvarajući temelje za razvijanje osnovnih veština praćenja vremena.

I kao da to nije dovoljno, kreativna tabla se krije iza brojeva. Okrenite je i otkrijte crnu površinu za crtanje i pisanje. Uz specijalne kredice koje dolaze uz kutiju, deca mogu da pišu, crtaju i brišu, ispoljavajući svoju kreativnost. Ova tabla postaje mesto gde se rađaju nove ideje i gde maštoviti svet vašeg deteta dobija priliku da zablista.

Ne propustite priliku da obradujete svoje mališane ovim jedinstvenim poklonom. Edukativna kutija za računanje i razvoj veština je ulaznica u svet učenja kroz igru i istraživanje. Učinite polazak u školu nezaboravnim trenutkom - poručite je danas OVDE ili putem telefona na broju 011/6 888 999. Neka svaki trenutak učenja bude magično iskustvo koje će trajati zauvek!

(Promo)