Došlo je vreme kada se mnogi roditelji spremaju da kupe školski pribor. Kada saberete cene školskih torbi, pernica, sveska, olovaka i umetničkog pribora, shvatićete da ćete u knjižari ostaviti veću sumu nova.

Zato je učiteljica Kejti Alburger odlučila da pomogne roditeljima da uštede novac i olakšaju početak jeseni. Na snimku koji je objavila na TikTok-u prošetala je radnjom i pokazala šta da kupe.

"Ako je na spisku lenjir, uzmite ga", rekla je ona uvodno i pokazala običan lenjir i savetovala roditeljima da ne kupuju varijante u bojama ili one koje bi mogle nekoem da naškode.

Zatim je napomenula da roditelji ne moraju da kupuju lepkove u boji, sa šljokicama i mirisima. Ima paketa koji su skuplji, ali i običnih lepkova koji su sasvim dovoljno za školske radove.

"Isto važi i za pastelin. Ne kupujte onaj skuplji, mirišljavi", dodala je ona. Na kraju je odlučila da posebno komentariše pernice.

"Deci treba jednostavna pernica, a ne pernica koja će postati igračka i najveći neprijatelj vašeg učitelja", rekla je ona, sugerišući roditeljima da objasne deci da svoju ličnost mogu da pokažu školskom torbom ili detaljima i likovima koji su prikazani na kutiji za ručak. Posebno je pokazala pernicu koja na sebi ima "pop it" igračku, jer se deca sa njom mogu igrati tokom časa, umesto da prate nastavu.

Pogledajte video snimak sa savetima učiteljice ispod!

Kako da uštedite kada kupujete deci školski pribor Tik Tok/_adaywithmissa

 BONUS VIDEO:

ČAČAK: ŠKOLA BEZ NASILJA  Kurir TV

(Yumama)