Neponovljivo originalan poklon za vaše najmlađe – malena šarena jajašca iz kojih se legu pilići igračke! Navikli smo da iz ovakvih jaja izlaze dinosaurusi, ali sada postoje i ova vrlo prikladana za Uskrs koji je pred nama, bilo da slavite 17. aprila, bilo 23. aprila. Ovo je fenomenalan komplet od 5 komada koje možete da ubacite među obična šarena jaja i iznenadite najmlađe – pogledajte ih OVDE.

Sledećeg meseca je Uskrs, pa se na vreme treba pripremiti ako želite svoje mališane da iznenadite ne samo običnim šarenim jajima koja se tradicionalno pripremaju, već i ovim malo neobičnijim iz kojeg se „rađaju“ pilići igračkice!

Kako pilence „izađe“ iz ovakvog jajeta?

Ova jaja treba nekoliko sati da stoje u vodi. Polako počnu da pucaju sve dok se u potpunosti ne otvore i do iz njih nije moguće izvaditi piliće. Kada se izlegu, ovi pilići igračke su još uvek mekani i nestabilni, pa je potrebno izvaditi ih i držati na suvom još neko vreme pre igranja njima ili pre neo što postanu deo uskršnje dekoracije za koju su zaslužne vaše najmlađe ruke u kući.
U PAKOVANJU SE DOBIJA 5 JAJA U BOJAMA.

jaj-uskrs 1.jpg
Promo Jaja iznenađenje


***Bliži se Uskrs, zato požurite da deci poručite ova čarobna jaja – poručite ih online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Jaja će vam pomoći da svoje mališane naučite strpljenju. Videćete dok pilence ne izađe koliko će biti ushićeni, koliko će sa nestrpljenjem iščekivati svog novog gumenog ljubimca. Za svoje strpljenje će biti nagrađenI igračkom kojom će još dugo moći da se igraju.

jaje-uskrs 2.jpg
Promo Jaje iznenađenja

Kako ovo možete učiniti još zanimljivijim? Pronađite ili izmislite neku interesantnu priču koja se tiče njihovog ljubimca pileta na koje čekaju da izađe. Time ćete podstaći njihovu kreativnost, navešćete ih da u svojim glavicama smisle neke nove priče.
***Uskrs je uskoro, zato požurite da deci poručite ova šarena jaja – poručite ih online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

(Yumama/Promo)