Još vrlo malo vremena je preostalo do Nove godine, pa je krajnje vreme da se obezbedite poklonima za klince, ako već niste. Imamo 2 super predloga za poklon za dečake: igračke koje vrlo pozitivno utiču na razvoj koordinacije pokreta, ali i na razvoj kreativnosti.

BAGER SA 15 FUNKCIJA

Fenomenalna ideja za klince od 6 godina i one starije. Od izuzetno kvalitetne plastike i metala, genijalan i za igranje u kući i za igranje napolju. Njime se upravlja pomoću daljinskog, a to ne samo da je zabavno za decu, već je i izuzetno korisno. Oni će tako će raditi na koordinaciji pokreta, a istovremeni će i razvijati i svoju maštu jer će moći stvarno da naprave nešto od onoga što prenesu ovim bagerom (od peska, zemlje itd.). Biće im zanimljiv i kada bude pao sneg, jer će njime moći da ga prenose.

***Ovaj bager se po sada specijalnoj ceni može poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.***

poklon1.jpg
Promo 

BULDOŽER NA DALJINSKI

Buldožer je isto sjajna igračka za paketić! On je za decu od 5 godina pa naviše. Od metala i kvalitetne čvrste plastike je i genijalan je za igranje u dvorištu, parku, u pesku, po zemlji, na kamenčićima. Njime se takođe upravlja pomoću daljinskog, što će deci biti vrlo interesantno. Pored toga, vaši mališane će vežbati svoje prstiće, svoje moždane vijugice i plus će razvijati kreativnost.

***Ovaj buldožer se po sada specijalnoj ceni može poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.***

poklon2.jpg
Promo