Imamo predlog kako da zabavite mališane u ovim hladnim jesenjim večerima i istovremeno ih naučite, između ostalog, da razlikuju divlje životinje – pogledajte OVDE.

Skoro nismo videli nešto zabavnije za ovu namenu – magnetnu edukativnu tablu sa životinjicama. Toliko je simpatična, toliko korisna i tako dugo drži dečiju pažnju, da je sjajna da je poklonite svom ili nekom drugom detetu ma koji da je povod u pitanju.

U pitanju je drvena kutija u kojoj se dobijaju životinjice, ali u delovima. Deca treba da ih sastave i to kačenjem na tablu koja je namagnetisana. Na taj način oni:

  • Vežbaju motoriku (po tabli mogu ne samo da kače magnetiće, već i da pišu i crtaju piši-briši flomasterima)
  • Uče životinje (mališani će na ovaj način vrlo lako kroz zabavnu igru naučiti životinje, a možete ih i naučiti i zvuke koje proizvode ili im ispričati neku pričicu vezanu za njih)
  • Razvijaju maštu (mogu da ređaju životinje ne samo onako kako je pravilno, već i po svom nekom ličnom nahođenju praveći svoja izmišljena stvorenja)

Gde može da se pronađe ova edukativna igračka? Može da se poruči ili online na OVOJ stranici ili pozivom na 011/6 888 999.

magnetna-tabla1.jpg
Promo Magnetna edukativna tabla sa životinjama

Fenomenalno je i to što sa druge strane postoji crna tabla po kojoj se crta i piše kredama. Ona je odlična za interaktivne igrice, to jest kada mališani igraju igru uloga: kada je neko od dece učitelj/ica, a drugari učenici. Ova igra pomaže deci da lakše zapamte određeno gradivo.

Poručite ovu superzabavnu magnetnu tablu online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

magnetna-tabla2.jpg
Promo Magnetna edukativna tabla sa životinjama

(Promo)