Deca uglavnom imaju otpor prema matematici, a zapravo ona može da bude vrlo zanimljiva. Sve što treba jeste da uverite mališane da je ona zabavna i da i ona može da se nauči kroz igru. Pogledajte OVDE šta vam u tome može pomoći.

Edukativna igračka koja se pokazala kao najzanimljivija za učenje brojeva i računanja jeste matematička vaga. Šta je to? Vaga u obliku pingvina sa plastičnim brojevima i malim plastičnim pingvinčićima.

Kako ona "radi"?

Potrebno je na jednu stranu staviti broj, a na drugu stranu pingvine u tom broju (ako je petica u pitanju, na drugu stranu vage se stavlja pet pingvina da bi se vaga izjednačila). Deca ovako uče da broje, ali i da računaju. Pritom to sve ide mnogo lakše i brže nego kada im suvoparno objašnjavate na papiru, a oni ni ne shvataju koliko uče, jer oni u tom momentu znaju samo jedno – da im je beskrajno zabavno!

Gde možete svojim klincima da nabavite ovu edukativnu igračku? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

pingvin1.jpg
Promo Vaga u obliku pingvina

A da bi igra bila što zanimljvija, uz vagu se dobijaju i kartice sa zadacima. One su podeljene u tri boje, a svaka boja je drugi nivo. Na višem nivou će kartice zadavati mališanama da sabiraju kombinujući na jednoj strani i brojeve i pingvine.

Vaga je super zanimljiva i dečacima i devojčicama, a sjajno je to što se njom mogu igrati i sami i u društvu. Zato ne propustite da je nabavite već danas kako biste koliko sutra obradovali svoje mezimce - poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6888 999.

pingvin2.jpg
Promo Vaga u obliku pingvina