Puzzle su jedna od najpopularnijih dečijih igračaka. Ima ih u raznim oblicima, u različitim bojama, veličinama, oblicima, sa likovima iz bajki ili nekim drugim motivima. A znate li zašto su ustvari tako korisne za razvoj? Pogledajte OVDE!

Zato što puzzle pozitivno utiču na:

  • Koordinaciju oko-ruka
  • Motoričke veštine
  • Sposobnost rešavanja problema
  • Prepoznavanje oblika
  • Memoriju

Impresivno koliko stvari ustvari obuhvata slaganje slagalice! Međutim, ono što vam kao roditeljima često “zagrebe” džep jeste činjenica da većinu slagalica sastave jednom, dvaput i odlože ih. Jer im je dosadno da stalno slažu jedno te isto. Evo kako da učinite da im slagalica duže drži pažnju.

Postoji jedna super slagalica koja ima 180 delova i od koje se ne slaže jedna slika/oblik, već se uz nju dobija čak 48 potpuno nezavisnih šablona po kojima se mogu slagati delovi. Tu su raznorazne životinjice, kućice, cveće i drugo. Svi delovi su drveni, zaobljeni kako se dete ne bi povredilo i obojeni u super vesele boje, a izgleda ovako:

slagalica1.jpg
Promo 

slagalica2.jpg
Promo 

Mališani će njom moći da se zabavljaju sami ili da se igraju sa drugarima, npr. da se takmiče ko će pre da složi zadati broj oblika. Biće zabavno i dečacima i devojčicama različitih uzrasta.

A gde možete naći ovu slagalicu? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Iskoristite sniženu cenu da obradujete najmlađe.