Bliži se taj veliki dan kada će vaše maleno čedo krenuti u školu.Sveske i knjige su verovatno već spremne, ali da li ste razmišljali o tome da im je potrebno nešto 2 u 1, nešto što će im biti i koristiti kao prvacima, a što će ih i zabavljati? Zapravo, učenje i igra u jednom. Imamo nekoliko ideja kako da povežete ta dva!
Edukativna matematička kutija (1.490 din).

edukativna-kutija.jpg
Promo Edukativna kutija

Pokažite klincima da matematika nije bauk. Neka vide da ona nije samo korisna, već da može da bude i vrlo zabavna. Ova drvena kutija je tako vesela, šarena, da će odmah privući pažnju mališana i fokusirati ih na računske operacije, a zapravo neće ni shvatiti da uče, misliće da se samo igraju.

flomasteri.jpg
Promo Set flomastera

Na tabli na kojoj vežbaju matematiku se nalazi i satić-pužić: veseli sat u obliku puža na kome će deca samostalno moći da pomeraju kazaljke i tako lakše nauče da gledaju u sat. I dok sa jedne strane table postoje polja u koja se ubacuju brojevi i znaci za računske operacije, sa druge strane se nalazi crna tabla po kojoj deca mogu da pišu i crtaju. U kompletu se dobijaju krede, pa će mališani na tabli moći samostalno ili u društvu da vežbaju brojeve, slova ili da crtaju.

A u pakovanju dolaze i štapići za računanje u veselim bojama. Oni će deci dodatno pomoći da nauče matematiku.
Gde ova kutija može da se kupi? Poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Yumama/Promo)