Mališanima su danas dostupne najrazličitije igračke, ali ono što je preporučljivo da imate na umu prilikom njihovog odabira jeste koliko su one zapravo korisne za njih, na razvoj kojih veština utiču i da li imaju uticaj na njhovu kreativnost koja se kasnije može ispoljiti u nekim drugim situacijama.

Edukativna i prezanimljiva igračka je svima dobro poznati plastelin, ali da li ste znali da možete da ga iskoristite i OVAKO?

Plastelin je superkorisna i istovremeno može biti i prezabavna igračka koja je još interesantija ako joj se pridodaju prateći elementi poput mini frizerskog seta.

Jeste li čuli za kosu od plastelina koja raste i šiša se? E, pa jedan deci vrlo primamljiv set ga upravo poseduje! Postoji da se kupi set koji sadrži čovečuljka kome raste kosa od plastelina!

plastelin set.jpg
Promo Mini frizerski set

Naime, tu je postolje u koje se stavlja plastelin, zatim na postolje ide čovečuljak sa rupicama na glavi i onda iz tih rupica izlazi plastelinska kosa čiju dužinu deca određuju pritiskanjem papučice na postolju.

Zatim klinci posle tu kosu oblikuju i šišaju kako žele uz pomoć plastičnih makazica i češljića koji su deo seta.

Ne zvuči li vam ovo prezanimljivo? Znate li ustvari šta je najbolje od svega? To što je igranje ovim setom uvek drugačije, pa samim tim je dugo zabavno za razliku od brojnih drugih dečijih igračaka koje ne drže dugo pažnju deci.

Ako vas interesuje gde možete da ga pronađete po najpovoljnijoj ceni, evo baš OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Dodatna prednost ovog seta za decu je ta što nećete pogrešiti ni ako ga poklonite dečaku, ni ako ga poklonite devojčici. Svima je jednako zabavan, različitim uzrastima. Plus što dete njim može jednako zabavno da se igra i samostalno, ali i društvu.

Ovaj mini frizerski set će ih podstaći na kreativnost. Moći će da prave raznorazne frizure svojoj lutkici, mogu da se igraju bojama i oblicima kose, a sjajno je to što lutkica iz seta može da bude i muško i žensko, sve zavisi kakvu joj frizuru napravite i kako je ukrasite.

Ako vas zanima gde možete da pronađete ovaj set po najpovoljnijoj ceni, evo baš OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Yumama/Promo)