Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rođendanska proslava u vreme vanredne situacije: Saveti mame zadovoljnog slavljenika

Umesto tužne face, nabacite detetu osmeh na lice uz nezaboravnu rođendansku onlajn žurku kod kuće.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sada, više nego ikad, mališani zaslužuju da maksimalno uživaju u svom rođendanu. Jedna mama iz Čikaga se susrela sa neverovatno tužnom facom svoje ćerke zbog izostanka rođendanske žurke. Kako bi ovu tužnu facu preokrenula u srećnu, mama Dženifer Vilijamson je intervenisala, a potom rešila i da inspiriše druge roditelje. 

Usled globalne pandemije, njena ćerka Olivija Grejs nije mogla da pravi žurku za svoj peti rođendan, pa je bila veoma tužna. "Kako se rođendan približavao, tako je moja ćerka sve češće pitala za svoju žurku. Rekla sam joj da je to ipak nemoguće zbog nekih virusa. Postala je tužna i nije mogla da razume zašto. Naravno, kao i svako dete koje interesuju i pokloni, nadala se da će makar njih dobiti", ispričala je mama. 

U planu je bilo iznenađenje koje bi njen brat napravio u njenoj grupici u školi, međutim, sad je morala da se napravi promena. Dobila bi i od vaspitačice krunu, i taj dan bi bio zaista poseban za nju. 

Povezane vesti

Kako bi napravila novu, žurku prilagođenu ovakvom stanju, ova mama je pozvala prijatelje i komšije da dođu u određeno vreme, i sa distance čestitaju rođendan njenoj devojčici. 

"Pozvala sam čak i drugare njene braće da dođu u to vreme. Nisam znala kako će to ispasti. Ipak, izašli smo napolje u 11 sati, kako je planirano, i sve je ispalo savršeno", ispričala je mama Dženifer.

U isto vreme, pojavila su se čak 64 automobila puna dece i prijatelja koji su poželeli mojoj ćerki srećan rođendan. "Saobraćaj je kružio narednih pola sata. Mnogi su zastali, otpevali joj pesmicu, puštali muziku, igrali. Nisam mogla da verujem koliko ih se odazvalo", ispričala je. 

Povezane vesti

Dženifer je presrećna što je mogla ćerki da pokaže koliko dobra može izaći iz teških trenutaka.

Kako bi pomogla i drugima da organizuju divne trenutke za svoje dete, ova mama je dala nekoliko saveta za proslavu rođendana u izolaciji: 

1. Pošaljite elektronske pozivnice

Pozovite prijatelje i drugare na video, pustite muzku, sredite se za rođendan i uživajte.

2. Žurka kod kuće

Ovaj deo je neizbežan. Napravite zajedno spisak celokupne dekoracije i svega potrebnog, a potom krenite u kupovinu. Uredite svoj dom za pravu veselu zabavu za klince.

3. Pravite tortu zajedno

Već i sama ova aktivnost dovoljna je da usreći mališane i uveseli ih tog dana. 

4. Dekorišite kao inače

To što ste kod kuće znači da možete biti još kreativniji. Oslobodićete se stresa i uživati, kako u pripremi, tako i u samoj žurki. Kada dođe vreme za video-proslavu, vaši drugari i prijatelji će obožavati tu dekoraciju. 

5. Unajmite zabavljače

Da, verujte, i to je moguće. Postoje ljudi koji bi preko ekrana učestvovali u žurki i zabavljali klince izdaleka. Sve te sitnice nabaciće osmeh na lice vašem mališanu. Bez obzira na stanje u kom se nalazimo, i dalje imate priliku da priredite nezaboravnu žurku.

Zapratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica