Trendovi se vrlo brzo menjaju. Industrija radije igra na sigurno u poslednje vreme, pa se i brendovi drže onog što je do sada radilo i što su kupci tražili. Međutim, nema zabave bez rizika! Ovo se naročito potencira iz ugla mode. 

Postoji jedna trend koji je prihvaćen od strane svih, i zaista zrači optimizmom. Veseli printovi kombinovani sa snažnim porukama! Ohrabrujuće i motivišuće poruke unose pozitivne vibracije u živote naših malih ljudi!

Još nešto novo je pred nama. Brendovi su prepuni boja. Da, osnovne boje poput crvene i plave inkorporirali su čak i oni brendovi koji su do sada koristili tamnije nijanse.

Sa druge strane, javlja se i mnogo "ispranih boja", pink tonova (još jedan trend koji će sesigurno zadržati), kao i pastelnih nijansi. Možda fokus na crno i belo pronalazi zamenu?

Pronaći ćete pink čak i u odeljku za dečake, i to zaista mnogo!

Što se materijala tiče, u centru pažnje će biti frotir, prirodni pamuk i lan. Ogromnom brzinom raste taj organski aspekt. Divno je videti kako brendovi preuzimaju odgovornost, traže rešenja i najbolje metode produkcije.

Dalje:

Karneri

Da, još uvek ostaju popularni. I to u svakom smislu, a najjasnije će vam biti u leto, kada karneri dobiju dodatni zamah.

Vez

Pravi umetnički radovi nam dolaze na velika vrata.

Rese

Verovatno ste i same primetile u odeljku namenjenom ženama koliko je ovaj trend čest. Ubrzo ćete ga primetiti i među dečjim krpicama.

Print 

I to uz razne emotikone, porukice, dugu.

Sportski stil

Uticaj atletike je vrlo jak i možete pronaći mnogo udobnih komada. Elastičnih krajeva i laganih tkanina, ovakva odeća će biti potpuni hit na policama.