Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mišja" rođendanska žurka

Ako želite da napravite posebnu žurkicu za svoje dete, organizujte tematsku zabavu na kojoj će sve biti u znaku miša!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Organizovanje "mišje zabave" nije mnogo komplikovano, a možete da uposlite svoju kreativnost i zabavite se zamišljajući sa decom sve asocijacije na miša. Neka vas inpirišu legendarni Džeri, Miki Maus i Supermiš za kostime, igrice i posluženje - vaš mišić će se sigurno obradovati.

Pozivnice


Napravite originalne pozivnice od kartona koji ćete presaviti na dva dela. Na prednju stranu nalepite slike miševa, a unutra označite ime slavljenika, mesto i vreme. Zamolite goste da se obuku kao miševi - mogu da nose crne, sive ili bele helanke i majicu ili triko iste boje. Neka ne zaborave crni njuškicu, brkove, veliki uši i, naravno, rep!

Ukrasi


Iskoristite balone i konfete u mišjim bojama. Postavite sto belim ili sivim stolnjakom i stavite na njega figurice miša i komade sira. Okačite postere ili slike miševa na zidove.

Hrana


Miševi vole sir, zar ne? Neka onda posluženje bude sa sirom, počevši od pice do čizkejka. Ipak, imajte na umu da ne jedu sva deca sir, tako da obezbedite za njih tradicionalne grickalice. Napravite poseban "mišji sladoled" ili ponudite deci da ga naprave sami - to je je jedna kugla sladoleda od vanile ukrašena višnjom (nos), parčićima čokolade (oči) i okruglim čokoladnim keksom (uši).

Pokloni za goste


Zalepite sliku miša na sivu kesu i napunite je slatkišima, nalepnicama sa miševima, crnom ili sivom narukvicom, olovkom i gumicom sa mišem itd. Možete čak i da pronađete stare brojeve "Mikijevog zabavnika".

Igrice


Potraga za hranom: zavežite povez preko očiju dece i sakrijte slatkiše po kući. Kada to završite, odvežite povez i onda "miševi" mogu da krenu u potragu, "na sve četiri". Kada pronađu slatkiš, mogu odmah da ga pojedu.

Mačka i miš:
neka jedna odrasla osoba bude mačka koja će juriti svu decu, tj. miševe. Kada mačka pipne miša, on mora da sedne, a poslednji miš koji ostane da trči je pobednik. Pazite samo da se deca ne sapletu o svoje repove!

Mišji ples: pustite muziku i slikajte male miševe kako igraju.

Crtani filmovi: Pustite smešne crtaće sa miševima da napravite pauzu između igrica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica