Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabava na tanjiru: Veseli i zdravi obroci mame Erne (FOTO)

Mama Erna i njen mali Amar svakodnevno pripremaju zdrave i ukusne, ali pre svega vesele obroke u kojima uživaju.

 Izvor: Foto:Privatna arhiva

Briga svake mame je da li joj je dete jelo dovoljno i zdravo. Naučnici kažu da šansu da vaše dete pojede zdrav obrok povećavate ako i ono samo učestvuje u pravljenju i kuvanju. I to je, čini se, pravilo kojim se vodi mama Erna, s tim što se u njihovoj kući situacija polako obrće, i mama postaje Amarov pomoćnik.

Povezane vesti

Erna Hadžić iz Brijesnice Velike kod Doboja, zadovoljna je mama dečaka čiji svaki dan pokušava da ispuni smehom i zabavom. Kako kaže, roditeljstvo je za nju veliki izazov, odgovornost i briga - kako da od malog nevinog čeda napravite jednog velikog uspešnog, poštenog, čestitog muškarca. I zaista, njen trud da svom mališanu pažnju posveti na kvalitetan način, je ogroman.

Povezane vesti

"Ja sam mama Erna, a sin mi se zove Amar. Prezivamo se Hadžić. Imamo i tatu, tu je on negde uvek ili na poslu ili s nama, pa gleda šta mi mućkamo. 6. aprila sam dobila svoje najveće bogatstvo, i sa njim, definitivno, najlepšu titulu. Titulu majke. Od tada sam najispunjenija, najzadovoljnija i najsrećnija žena na svetu. Da ne zaboravim i najnenaspavanija (ako uopšte postoji ta reč :)) i najumornija. " 

Software:MediaTek Camera Application Created: 2017:02:20 12:22:02
Foto: Privatna arhiva

Iako su po čitav dan zajedno oni imaju svoje posebne trenutke, kada stvaraju. Od stvarnosti pobegnu u kuhinju i žive u njihovom šarenom svetu.

Povezane vesti

Amar je sada u periodu kada ga sve zanima, a najviše da kopiraju i oponašaju roditelje. Tako njen mali kuvar, kako ona kaže, stalno "visi" sa njom u kuhinji. Oni svakodnevno zajedno spremaju obroke, a osim na ukus, posebnu pažnju posvećuju i izgledu njihovih specijaliteta.

A kako ti njihovi specijaliteti izgledaju možete pogledati u galeriji.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica