Sve buduće mame čuvaju svoje fotografije sa ultrzvuka kao lepu uspomenu, posebno one koje uhvate redak momenat kada beba maše, sisa palac u stomaku. Upravo je jedna mama iz Južne Karoline oduševljeno podelila na društvenim mrežama fotografiju bebe koja spava potpuno identično kao i dok je bila u stomaku.

Mama iz Južne Karoline Sara Keleher Stepling prvobitno nije želela da uradi 4D ultrazvuk, ali su je njena majka i baka nagovorile kako bi dobile slike malog Majkla koji je tada još uvek bio bebca u stomaku. Kada je otišla na ultrazvuk, bila je presrećna kada je videla skroz jasnu sliku svog bebca dok spava. Kada beba tokom spavanja digne ručice to znači da je srećna, bezbrižna i siae, tada trudna Sara bila je oduševljena ultrazvukom i presrećna što je sve mogla tako jasno da vidi.

Međutim trenutak kada je mali Majkl došao na svet i momenat njegovog prvog spavanja, iznenada je podsetio Saru da odmah potraži sliku ultrazvuka, kada je našla shvatila je da njen sinčić spava u istom položaju.

Pogledajte kako izgleda nestvarno:

beba-ultrazvuk-spavanje.jpg
Reddit/Sara Keleher Stepling/screenshot Slika bebe koja spava u istom položaju

 (Yumama)