Divno je gledati beba kako napreduje i razvija se, u tome svaka mama uživa. Bebe su često u prvim mesecima buckaste jer se ne kreću, a jedna mama sa TikToka je napravila izazov kada je pokazala svoju bebu i pitala - "Da li neko može da mi pokaže bebu krupniju od moje?"

Iako ima samo 4 meseca, ovo novorođenče već nosi odeću za decu staru godinu dana i toliko je veliko da ga njegova mama jedva drži. Iako još ne može da hoda ili priča, ovaj simpatični mališan je već postao viralan na TikToku – nakon što je njegova mama ponosno pokazala koliko je porastao.

Mama je istakla da uvek ljudi komentarišu kolika je njena beba. Dok je on srećno sedeo u maminom naručju, Lana se borila da drži mališana.

Rođen 27. septembra, mali dečak je na rođenju imao 4,08 kg i bio dugačak 53 cm. Međutim, samo četiri meseca kasnije, njegova mama ga jedva drži jer sada ima impresivnih 10 kg i taman mu je odeća napravljena za jednogodišnjaka.

Dečak nastavljad a raste i napreduje, a Lana je rekla: "On nosi pelene veličine 5 i odeću staru 12 meseci, ali će možda uskoro morati da poveća veličinu." Mama je objasnila da isključivo doji sina, i dodala da su bebe u njenoj porodici uglavnom bile krupne. "Bila sam krupna kad sam bila njegovih godina i bila sam zdrava tada i zdrava sada." - istakla je mama.

Iako su Lana i njena porodica možda navikli na veće bebe, na mrežama su svi komentarisali izgled njenog mališana – njen najnoviji video je dobio preko 6 miliona lajkova na TikToku.

"Avvvv on je tako buckast i sladak." - bio je jedan od komentara, a neke mame su komentarisale i poredile ga sa svojom decom: "On je otprilike duplo veći od mog 8-mesečnog deteta."

Međutim, neke mame su imale slične velike bebe i prisećaju se kako je njihov mališan brzo rastao tokom meseci

"Sva moja deca su bila velike bebe... Bile su buckaste bebe dok nisu počele da se kreću", objasnila je druga mama.

Mama pokazala ogromnu bebu TikTok/_.lala.land_0

BONUS VIDEO: 

Mama napravila pelene za bebu TikTok/tyydollaaa

 (Yumama/T.A.S.)