Rođenje usred zime, prema istraživanjima, povećava šanse deteta za uspešnu budućnost. Bebe rođene u januaru i februaru prema statistikama mogu imati veće šanse za uspeh i napredak u određenim poljima, a otvaraju im se i ogromne mogućnosti.

Evo šta je moguće da očekuje bebe rođene u januaru i februaru tokom odrastanja:

1. Zvezde šou biznisa
Studija je otkrila da je nesrazmerno veliki broj holivudskih i američkih zvezda šoubiznisa, uključujući Dženifer Aniston, Opru Vinfri, Elen Dedženeres, Elvisa Prislija, Bredlija Kupera, Ališu Kiz i mnoge druge, rođen između 20. januara i 18. februara.

2. Šefovi
Veća je verovatnoća da će zimska deca imati odličnu karijeru nego letnja. Prema analizi podataka o datumima rođenja čelnika 500 najvećih kompanija u svetu, njih 10 odsto rođeno je u periodu januar-februar. Ovo može biti zbog činjenice da su, zbog karakteristika upisa u osnovnu školu u SAD i Velikoj Britaniji, zimska deca najstarija u razredu i bolje se nose sa školskim opterećenjem, piše deti.mail.ru.

3. Veliki sportisti
Kako je pokazalo istraživanje australijskih naučnika, među igračima profesionalne australijske fudbalske lige, neočekivano je mnogo onih koji su rođeni u periodu januar-februar. Isto se može reći i za igrače u Kanadskoj nacionalnoj hokejaškoj ligi.

4. Budući lekari
Analiza koju je sprovela britanska kancelarija za nacionalnu statistiku pokazala je da deca rođena zimi imaju veće šanse da u budućnosti postanu lekari. Naučnici sugerišu da oni rođeni zimi imaju mirniji, uravnoteženiji karakter od svojih letnjih kolega, što im dodatno pomaže da postignu uspeh u životu.

BONUS VIDEO:

Trik za vađenje trna detetu TikTok/doctormyro

(Yumama/T.A.S.)