Ako novu godinu počinjete sa novom bebom, onda je vaša radost najpotpunija. Iako se mnoge mame slažu da je zimska trudnoća teža od letnje, roditi bebu u januaru može da bude nešto najlepše, a mnogi vrde da su deca rođena u ovom periodu zaista posebna.

6 razloga zašto su januarske bebe jedinstvene:

1. One su dobroćudne
Bebe rođene usred zime nisu toliko neirne kao one rođene tokom toplijih meseci, prema anketi iz 2014. godine – koja je takođe pokazala da su zimske bebe manje razdražljive od vršnjaka rođenih u drugim mesecima, piše Mother.ly.

2. Na putu su ka sportskoj slavi
Prema jednoj studiji, bilo je 33% više beba u januaru nego što se "očekivalo" u Australijskoj fudbalskoj ligi. Koautor studije Adrian Barnet sa Univerziteta Kvinslend o teoriji koja stoji iza ovoga rekao je: "Ako ste rođeni u januaru, imate skoro 12 meseci rasta ispred svojih drugova iz razreda rođenih krajem godine."

3. Veća je verovatnoća da su lekari
Istraživači iz Amerike otkrili su da je veća verovatnoća da će bebe u januaru biti lekari opšte prakse, nego ljudi rođeni u drugim periodima godine.

4. Ili bi mogli postati slavna ličnost
Jedna studija objavljena u "Journal of Social Sciences" pokazala je da nesrazmerno veliki broj poznatih ličnosti tvrdi da je astrološki znak Vodolije – što znači da su rođene između 20. januara i 18. februara.

5. Biće Jarac ili Vodolija
Govoreći o astrologiji (i u zavisnosti od toga koliko slobodno govorimo o nauci), januarska beba je ili Jarac ili Vodolija. Za one rođene pod znakom Jarca , kaže se da odrastaju u romantičnu, praktičnu dušu. U međuvremenu, bebe rođene kasnije u januaru smatraju se nezavisnim, dubokoumnim ljudima koji vole da pomažu drugima.

6. Dobijate popuste na rođendanske poklone

Pošto su praznici gotovi, prodavnice nude neke od svojih najnižih cena u godini - što znači da bebe u januaru mogu da očekuju mnogo zanimljivih poklona na stolu na svojim rođendanskim zabavama.

BONUS VIDEO:

Ženi na porođaju oči postale krvave TikTok/reynaybella

(Yumama/T.A.S.)