Potrebno je:
3 veće breskve,
8 kajsija,
2 dl mleka (možete korisiti i pirinčano ili neko drugo mleko po izboru),
2 dl slatke pavlake,
30 g šećera,
sok od pola limuna
Priprema:
Pomešajte mleko, pavlaku i šećer i kuvajte na laganoj vatri dok se šećer ne otopi.
Breskve i kajsije oljuštite, nasecite na kockice i dodajte u smesu i kuvajte uz mešanje još 2, 3 minuta.
Skinite sa vatre i pustite da se ohladi, dodajte sok od limuna i dobro izmiksajte u blenderu.
Krem naspite u činijice ili čaše i poslužite hladan.
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna