Potrebno je:
- 3 manja struka praziluka
- 600g krompira
- 500g kora za pitu
- ulje
- so
- mleveni biber
Preliv (za mrsnu varijantu):
- 2,5dl mleka
- 2,5dl jogurta
- 3 jajeta
- so ili vegeta, mleveni biber
Priprema
1. Krompri obariti i izrendati.
2. Na ulju propržiti iseckan praziluk, pa dodati krompir i posoliti i pobiberiti.
3. Svaku koru premazati uljem i rasporediti po malo pripremljenog fila.
4. Kore skupljati kao harmoniku i složiti u tepsiju.
5. Umutiti jaja, dodati mleko, jogurt i začine.
6. Kašikom ravnomerno rasporediti preliv po korama.
7. Pita se peče oko pola sata na 180 stepeni.
Pogledajte detaljan način pripreme u prilogu koji sledi...
PROBAJTE I...
Zamenite meso pasuljem i dobićete veoma ukusnu verziju našeg tradicionalnog jela! #recepti #ručak #punjene_paprike #pasulj
Posted by YuMama on Saturday, November 26, 2016
Zamenite meso pasuljem i dobićete veoma ukusnu verziju našeg tradicionalnog jela! #recepti #ručak #punjene_paprike #pasulj
Posted by YuMama on Saturday, November 26, 2016
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.