Potrebno je:
2 veće tikvice
2 jaja
1 mladi crni luk
250 g brašna
malo narendanog tvrdog sira (po želji)
so, biber, peršun po ukusu,
možete dodati i malo praška za pecivo
Priprema:
1. Tikvice izrendajte i posolite. Nakon 10-tak minuta dobro ocedite višak vode.
2. Dodajte izrendanu glavicu luka, a zatim sir, jaja, peršun, brašno, prašak za pecivo i malo bibera.
3. Sve dobro promešajte i pržite u tiganju na zagrejanom ulju.
4. Spremne uštipke stavite na salvete da se višak ulja ocedi.
Možete da ih poslužite sa pavlakom ili jogurtom. Prijatno!
PROBAJTE I:
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu