Potrebno je:
1 manja glavica karfiola (oko 400g)
2 krompira
1 glavica crnog luka
1 jaje
1 čaša kisele pavlake
dodatak jelima
so, biber
Pripema
Sitno iseckajte luk, pa ga u vreloj vodi prokuvajte (1,5 l ) zajedno sa dodatkom za jela.
Dodajte očišćenu i isečenu glavicu karfiola i na kockice isečen krompir.
Kuvajte sve dok ne omekša, pobiberite, dosolite, pa sklonite sa vatre.
Jaje razmutite, dodajte pavlaku, izmešajte i začinite supu.
Sipajte u činiju i pospite sitno iseckanim peršunom.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu