Potrebno je:
- kilogram i po pilećeg mesa
- litar pileće supe od kocke
- tri i po šolje seckanog praziluka
- četiri velike šargarepe, isečene na kolutove
- pola kilograma spanaća
- tri struka celera
- četvrtina šolje iseckane mirođije
- pet kašika sveže isceđenog limunovog soka
- kašika putera
- četiri šolje vode
- dva lista lorbera
- malo soli
Priprema
Zagrejati puter, na njemu prodinstati praziluk. Dodati vodu, pileće meso, celer, šargarepu, lorber i so. Poklopiti. Kad provri, kuvati još petnaest minuta. Izvaditi pileće meso, očistiti od kostiju i kože, vratiti u lonac. Dodati spanać i kuvati oko pet minuta. Pre serviranja dodati iseckanu mirođiju, so i limunov sok.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna