Potrebno je:
300g dimljene ribe (jegulje, štuke, šarana, lososa)
čaša kiselog mleka
3 pune kašike prezli
2 struka mladog crnog luka
malo butera
so
Priprema
Da bi dimljena riba malo omekšala za dalju pripremu, treba da odstoji u mlakoj vodi. Potom skinuti kožicu i očistiti je od kostiju. U vatrostalnu posudu namazanu buterom staviti kašiku kiselog mleka, razmazati, a preko složiti ribu. Preko rasporediti kiselo mleko i posuti sve prezlama. Posudu poklopiti ili prekriti alu-folijom. Na umerenoj temperaturi u pećnici dinstati 35 minuta.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna