Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečak ili devojčica: Efikasna metoda za dobijanje detata željenog pola

Metoda dr Landruma Šetlea je jedan od najpopularnijih i najpouzdanijih načina za dobijanje deteta željenog pola. Ova metoda se koristi već godinama, a istraživanja su pokazala da je uspešna u čak 80 posto slučajeva.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dr Šatle savetuje budućim roditeljima da biraju metode za izbor pola deteta koje su naučno dokazane. Njegova metoda ima dve prednosti: besplatna je i ne traži nikakve medicinske tretmane.

Naime, muškarci proizvode dva tipa spermatozoida, Y su muški, a X ženski, a pol deteta upravo zavisi od tih hromozoma. Dr Šetle je ustanovio da su muški hromozomi manji i slabiji, ali da su brži od ženskih hromozoma, koji su veći i jači, ali sporiji.

Kako začeti mušku bebu

Kako bi dobili dečaka, dr Šetle savetuje da se suzdržavate od seksualnih odnosa četiri do pet dana pre ovulacije jer je jako važno da se kod partnera akumuliraju spermatozoidi. Odnos bi trebalo da imate što bliže ovulaciji ili na dan ovulacije jer je u tom periodu žena najplodnija. Y spermatozoidi su brži kada se pokrenu pre ovulacije što znači da će stići do jajašca pre X spermatozoida i oploditi ga.

U periodu pre ovulacije, alkalnost cervikalne sluzi je najveća i čini najbolje vaginalno okruženje za Y spermatozoide. Odnos pre ovulacije je preporučljiv, jer Y spermatozoidi neće imati svoje karakteristike u manje alkanom okruženju. S obzirom da je alkalnost pojačana tokom ženskog orgazma, dr Šetle preporučuje, ako je moguće, doživeti orgazam istovremeno dok i partner. Tokom orgazma se takođe ženski reproduktivni sistem sužava, što samo olakšava put Y spermatozoidima do jajašca.

Muškarac bi takođe trebalo da nosi bokserice, izbegava tople kupke i saune radi boljeg kvaliteta spermatozoida.

Kada je reč o pozi, ova metoda savetuje "doggy" položaj ili bilo koju drugu pozu koja omogućava duboku penetraciju. To omogućava da sperma bude ejakulirana u cerviks i skraćuje udaljenost Y spermatozoida od jajašca.

Povezane vesti

Kako začeti devojčicu

Dr Šetle savetuje da imate odnose od zadnjeg dana menstruacije, do 2-4 dana pre nego što sumnjate da ćete ovulirati. Česta ejakulacija prirodno smanjuje broj spermatozoida, a doktor je verovao da baš to pomaže pri začeću ženskog deteta. Od seksualnog odnosa bi trebalo da se suzdržite dva do tri dana pre i na dan ovulacije. Spermatozoidi mogu preživeti do šest dana u ženskom reproduktivnom sistemu, omogućujući da najjači X spermatozoidi oplode jajnu ćeliju.

Žene bi takođe trebalo da izbegavaju kafu jer doktor smatra da smanjuje plodnost.

Trebalo bi praktikovati poze koju omogućuju plitku penetraciju, poput misionarskog položaja, jer se spermatozoidi tada spuštaju pliće u reproduktivni sistem gde je okruženje kiselije. Kao što je spomenuto, Y spermatozoidi ne mogu preživeti u takvom okruženju. Žena ne bi trebalo da ima odnose tokom plodnog perioda jer orgazam podiže alkalnost reproduktvnog sistema, gde onda prednost imaju Y spermatozoidi.

Ako želite devojčicu svakako ponavljajte metodu dva do tri mjeseca, a ako ne ostanete trudni, onda počnite da planirate odnose što bliže početku plodnih dana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica