Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 znakova da ste spremni za još jedno dete

Blogerka, mama Melisa Vilets, napravila je spisak pokazatelja koji na duhovit način prikazuju da je došlo vreme za još jednu bebu u vašem domu.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Neobjašnjiva potreba za zvukom malih stopala koja trčakaraju po kući i upornom mrmljanju tokom pokušavanja da se izgovori neka nova reč česta je kod mnogih mama širom sveta, pre svega zato što su mališani tako, tako neodoljivi.

Često ćemo uhvatiti sebe kako se razneženo osmehujemo na prizor malog dečaka na ulici, maskiranog u Betmena, ili ćemo s nežnošću i ljubavlju pomaziti tuđe dete i s tugom pomisliti kako su naši mališani, srećom živi i zdravi, već velika deca, a mi čeznemo za jednim baš takvim – koji novim očima nevino posmatra svet i uživa u svakoj sitnici koju ugleda istinskom radošću.

Međutim, kako napraviti razliku između majčinskog instinkta i ljubavi prema mališanima i istinske potrebe za detetom? Da li ste spremni za još jedno dete ili ih, jednostavno, toliko volite da vas taj osećaj vara? Na ova pitanja je, na duhovit način, pokušala da odgovori blogerka Melisa Vilets, mama koja se bavi pisanjem o trudnoći i roditeljstvu. Ona je pronašla ukupno deset pokazatelja da je pravo vreme da ponovo postanete mama, a možete ih pročitati u galeriji.

Tamara Sorak

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica