Kako se 1. septembar bliži, roditelji i deca počinju s pripremama za povratak u školu. Među svim školskim potrepštinama, jedan set koji će sigurno obradovati svakog malog umetnika je komplet od 150 boja u koferčetu. Ovaj komplet je neophodan dodatak za sve školarce, bilo da se radi o učenicima nižih razreda osnovne škole ili starijim đacima koji žele da izraze svoju kreativnost – pogledajte OVDE šta ga razlikuje od drugih sličnih kompleta.

Sve što je potrebno u jednom kompaktnom koferčetu

Ovaj set nudi impresivnu paletu od 150 različitih flomastera i boja, pažljivo organizovanih u praktičnom i lako prenosivom koferčetu. Bilo da se koriste za crtanje, slikanje, skiciranje ili bilo koju drugu umetničku aktivnost, deca će imati sve što im je potrebno na jednom mestu i pritom će sve vrlo lako moći da ponesu sa sobom u školu ili kada krenete negde drugde zajedno. Koferče je dovoljno kompaktno da ga dete lako ponese, ali i dovoljno prostrano da u njemu ima mesta za sve umetničke alatke. 1. septembar je vrlo blizu, zato ne čekajte - Poručite koferče OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
Promo 

Kreativnost bez granica

Prvi dan škole donosi uzbuđenje. S ovim setom, deca će imati priliku da izraze svoju kreativnost na najrazličitije načine. Set sadrži boje koje su pogodne za različite tehnike - od voštanih boja, markera, flomastera, pa do pastelnih boja. Takođe, raznolikost boja garantuje živopisne rezultate, što će dodatno motivisati mališane da razvijaju svoje umetničke veštine. Ne samo da je ovaj set savršen za školske zadatke i projekte, već je idealan i za slobodno vreme kod kuće. Učenje kroz igru je ključno za decu, a s ovim setom mogu provoditi sate stvarajući umetnička dela, razvijajući tako finu motoriku, koncentraciju i kreativno razmišljanje.

Savršen poklon za početak školske godine

Ako ste u potrazi za idealnim poklonom za početak školske godine, Set od 150 boja u koferčetu je savršen izbor. Neka povratak u školske klupe bude ispunjen bojama i radošću stvaranja. Ne čekajte do poslednjeg trenutka – obezbedite ovaj fantastičan set za svoje dete i omogućite mu da s entuzijazmom krene u novu školsku avanturu! Poručite koferče OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.