Restoran Inferno Pizza u saradnji sa kompanijom Gorenje predstaviće gastronomske specijalitete na petom izdanju Street Food Festivala nazvanom GRADSKI, u Donjem gradu Kalemegdana. Festival počinje u četvrtak, 22. avgusta od 17h i trajaće sve do 25. avgusta, do 2h. Ulaz za posetioce je besplatan! Poznati brend kućnih aparata, Gorenje, na festival donosi pravu kulinarsku avanturu. Na svom štandu obradovaće posetioce, ne samo ukusnim specijalitetima, već će i demonstrirati kako uz pomoć samo jednog uređaja možete pripremiti vrhunska jela.

Street Food Festival
Street Food Festival 

 Posetioci će moći da istraže nove dimenzije poznatih recepata, uključujući autentične italijanske pice pripremane u specijalnim Gorenje PizzaPlus rernama. Zahvaljujući programu PizzaPlus, ove rerne omogućavaju pečenje pice za samo 3 minuta i 30 sekundi na 350°C, što omogućava čak i početnicima da postanu pravi pizza majstori!

Street Food Festival
Street Food Festival 

Na Gorenje štandu biće ponuđene i zdrave, ukusne, pa čak i posne paste. Profesionalni kuvari će svim posetiocima savetima pomoći da bolje kuvanju, a svi će imati priliku da učestvuju u degustacijama i nauče kako lako pripremiti vrhunska jela kod kuće.

Street Food Festival
Street Food Festival 

Dodatno, posetioci Gorenje štanda imaće priliku da osvoje vrednu nagradu - EURO 2024 lopte i Gorenje aparate. Sve što treba da uradite jeste da se prijavite za učešće u kvizu i date što više tačnih odgovora - najbolji će biti pobednici i kući će otiči sa poklonima!

Street Food Festival
Street Food Festival 

Iskoristite još jednu idealnu priliku da provedete kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima, uživate u lepim danima i upoznate nove ljude, kulture i ponovo se zaljubite u svoje omiljene zalogaje.

Vidimo se na Donjem Kališu od 22. do 25. avgusta!