U svetu preplavljenom tehnologijom, roditelji često ne mogu da pronađu kvalitetne igračke koje će pomoći njihovoj deci da razviju važne veštine kroz igru.

Montessori drveni edukativni kamion je savršen odgovor na ovaj izazov. Ova igračka kombinuje bezvremenski dizajn, prirodne materijale i edukativne vrednosti koje pomažu deci da rastu i uče na zabavan način – pogledajte ga OVDE.
Montessori drveni kamion je dizajniran tako da deca kroz igru razvijaju fine motoričke veštine. Svaki element je precizno izrađen od visokokvalitetnog drveta, što igru čini sigurnom i dugotrajnom. Uz pomoć njega klinci će lakše naučiti boje, ali i brojeve koji čine jedan deo na kamiončiću. Montessori princip podržava samostalno istraživanje i učenje kroz igru, što omogućava mališanima da razvijaju svoju maštu i stvaralački duh.

Kamion dolazi sa različitim oblicima koji se mogu slagati i ubacivati u odgovarajuće otvore. Ova aktivnost pomaže deci da vežbaju logičko razmišljanje i prepoznavanje oblika. Kroz igru, deca ne samo da se zabavljaju, već i uče.
Ne oklevajte, već poručite svom ili nekom drugom dragom detetu ovu zabavnu igračku. Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
Promo 

Montessori drveni kamion je napravljen od prirodnih materijala i obojen netoksičnim bojama, što ga čini potpuno bezbednim za decu. Rubovi su glatki i zaobljeni, kako bi se smanjila mogućnost povreda. Igračka je dovoljno izdržljiva da izdrži energičnu igru, a dovoljno lagana da je deca mogu lako nositi.
Bilo da tražite poklon za rođendan, praznike ili samo želite da obradujete svoje dete bez povoda, Montessori drveni edukativni kamion je savršen izbor. Spoj zabave i edukacije čini ovu igračku neophodnim dodatkom svake dečije sobe.
Montessori drveni edukativni kamion je igračka koja donosi mnogo više od zabave. On je sredstvo za učenje i razvoj, koji pomaže deci da kroz igru unaprede svoje veštine i otkriju svet oko sebe. Poručite ga već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Neka učenje bude zabavno i nezaboravno iskustvo!

Promo
Promo