Prestižni događaj koji tradicionalno udružuje najuspešnije žene u Srbiji iz domena businessa, mode, kulture i umetnosti, održaće se sutra u Beogradu. ELLE zajednica uticajnih dama u našoj zemlji još jednom će podsetiti na važnost ženskog uvezivanja, osnaživanja i podrške.

Ovaj važan event je, zahvaljujući ELLE mreži, dobio i svoj humanitarni karakter, te će i ove godine, u tom duhu, na samom događaju biti organizovana i specijalna licitacija u dobrotvorne svrhe. Među zvanicama će se u sredu 19. juna naći poznata imena iz svih važnih sfera društva, uključujući istaknute preduzetnice, dizajnerke, umetnice, a sve u cilju međusobnog povezivanja, razmene ideja i filantropskih aktivnosti.

ELLE Fashion Dinner nije samo prilika za druženje i uživanje u sofisticiranoj atmosferi, već i platforma za isticanje važnih društvenih tema. Reč je o susretu koji promoviše zajedništvo, inovativnost i društvenu odgovornost, ističući snagu i značaj ženskog doprinosa u svim oblastima života.

Zahvaljujemo se i našim partnerima: Emil Frey Auto Centru, ovlašćenom dileru i servisnom centru za Mercedes-Benz vozila, Malfy super premium džinu, brendu IQOS, UNIQA osiguranju, Lindex i Metropoliten niche parfimerijama.

Ekskluzivni izveštaji očekuju vas u narednim danima. Za više detalja, pratite nas na zvaničnom portalu brenda ELLE, kao i na Facebook te Instagram stranici!

BONUS VIDEO:

Kako srediti orman Instagram/ehow_team's

 (Yumama/N. Z.)