Stiglo je proleće, konačno svi skidamo one debele jakne i kapute, a unosimo boje u svoj život. Međutim, mnoge naše trudnice se žale kako ne znaju šta će da obuku, a da bude moderno, udobno i da ne daju brdo para za stvari.

Baš zbog toga smo vam izabrale tri prolećne haljine koje su ultra moderne, mogu da se nose u svim prilikama i veoma su udobne. 

Narandžasta boja je definitivno boja sezone proleće-leto i gde god da se pojavite, nema šanse da ćete ostati neprimećene. Jednu takvu našli smo za trudnice, a napravljena je od udobnog pamuka i sa malo elastina.

Dužina je iznad kolena i ima karneriće na rukavu, što joj daje mogućnost da se savršeno uklapa kako uz patike, espadrile, tako i uz neku elegantniju obuću. Možete je kupiti u "H&M" radnji ili poručiti na njihovom sajtu.

Haljina za mame
Printskrin/www2.hm.com Haljina za mame

Za sve buduće mame koje se ipak najbolje osećaju u lepršavim haljinicama, ova je definitivno pravi izbor za proleće. Šareni dezen mini haljine koja se kopča na grudima je odlična za svako vreme. Ima duge rukave koje možete da zavrnete po toplijem vremenu, a kada se temperatura ipak spusti, spustite i njene rukave i uživajte. Ovu haljinu možete pronaći u "Sinsay" radnjama ili na njihovom sajtu.

Haljina, trudnice
Printskrin/ Sinsay Haljina, trudnice

Ukoliko ste ipak ljubitelji dugih haljina, ova klasična je definitivno odličan izbor. Jednostavnog kroja, na široke bretele i u vrlo atraktivnoj roze nijansi, definitivno je haljina koja je pravi izbor za prolećne i letnje dane, a ostavlja i dovoljno prostora za vaš stomak.

Napravljena je od rebrastog žerseja, ima okrugli izrez, a krasi je i šlic sa jedne strane. Ovu haljinu možete kupiti i u drugim nijansama, a definitivno je isplativ komad. Možete je kupiti u "H&M" radnji ili poručiti na njihovom sajtu.

Haljina za mame
Printskrin/www2.hm.com Haljina za mame

(Yumama)